Mięso drobiowe jest obecnie najczęściej spożywanym gatunkiem mięsa na świecie, ciesząc się popularnością dzięki swoim walorom smakowym, dietetycznym i przystępnej cenie. Polska odgrywa kluczową rolę w produkcji wysokiej jakości drobiu, dostarczając go na rynki europejskie i światowe. Polski drób ceniony jest za zrównoważony rozwój i dobrostan zwierząt. Wybierając polski drób, konsumenci mogą być pewni, że […]
Mięso drobiowe jest obecnie najczęściej spożywanym gatunkiem mięsa na świecie, ciesząc się popularnością dzięki swoim walorom smakowym, dietetycznym i przystępnej cenie. Polska odgrywa kluczową rolę w produkcji wysokiej jakości drobiu, dostarczając go na rynki europejskie i światowe.
Polski drób ceniony jest za zrównoważony rozwój i dobrostan zwierząt. Wybierając polski drób, konsumenci mogą być pewni, że spełnia on wszelkie potrzeby nowoczesnych konsumentów.